Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Lawyers
Articles and news
Our competence
Prices and terms
About
Contact us
Order meeting online
Logo

Henrik Helset ny partner i Legalis

Fra 1. januar 2023 ønsker vi Henrik Helset velkommen som partner i Advokatfirmaet Legalis.


Helset har vært advokat og senioradvokat i Legalis, og har tidligere jobbet i Help Forsikring og Gatejuristen.

Helset er en faglig svært dyktig advokat innenfor sine fagfelt. Som advokat har Helset spesialisert seg innenfor boligrett, fast eiendom, entrepriserett og generell kontraktsrett. Helset bistår både privatklienter, selskaper, borettslag og sameier, og har utstrakt erfaring med rettslige prosesser.

Vi er svært fornøyde med å ha fått rekruttert Helset fra egne rekker, og at han nå har takket ja til å tiltre i partnerskapet. Vi vet at Helset har solid faglig kompetanse og et meget godt rykte på seg hos sine klienter, sier Tonje Hovde Skjelbostad managing partner i Legalis.

Vi er glade for at Helset vil fortsette sitt gode faglige arbeid innenfor bolig, eiendom og entreprise -alle områder hvor vi opplever økende etterspørsel.

Det er også gledelig å få nye tilskudd inn i partnerskapet som vi vet fungerer godt faglig, sosialt og som kan tilføre nye ideer og kunnskap. Helset vil også få plass i styret i Legalis fra januar 2023.

«Jeg gleder meg til fortsettelsen som partner i Legalis. Det er et firma med et fantastisk arbeidsmiljø, gode verdier og utrolig spennende fremtidsutsikter», sier Helset.

  • Nyhet

Skrevet av:

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad / Daglig leder / Partner / Advokat
ADVOKATFIRMAET LEGALIS

Er du i behov for juridisk bistand? Start en gratis chat, bestill et nettmøte eller kontakt oss på telefon. Våre 35 dyktige advokater står klare for å bistå deg.

Start en gratis chat
Logo

Visiting address: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postal address: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo

Les om personvern.
Standardvilkår

© 2024 Advokatfirmaet Legalis AS, developed by Legalit AS.