Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Lawyers
Articles and news
Our competence
Prices and terms
About
Contact us
Order meeting online
Logo

Ny fagsjef for eiendom og entreprise

10. august tiltrådte senioradvokat Gustav Száva Petterson som fagsjef for entreprise hos Advokatfirmaet Legalis.

Petterson har jobbet i Legalis de siste fire årene, og før det som advokat i Protector Forsikring. Han er spesialisert innenfor fast eiendoms rettsforhold og har betydelig erfaring innenfor entreprisesaker. Han bistår både forbrukere og næringsdrivende innen entreprise og bistår jevnlig med rådgivning og prosess.

Legalis har som følge av gode tilbakemeldinger fra klienter opplevd en økt oppdragsmengde fra både eiendomsutviklere, entreprenørbedrifter, samt privatpersoner innen entreprise de siste årene. Å samle vår kompetanse og klienter på entreprise under Petterson som fagsjef er en del av vår satsning på å tilby også SMB-markedet advokattjenester av høy kvalitet til moderate priser. Petterson og avdelingen bistår bedrifter innenfor entreprise, eiendomsutvikling og mindre infrastrukturprosjekter. Dette arbeidet vil nå styrkes ytterligere med tilføring av mer ressurser i organisasjonen vår.

Vi er svært fornøyde med Petterson i denne rollen, som er en erfaren og faglig dyktig advokat med sterk kompetanse innen entreprise og eiendomsutvikling. Han har et stort engasjement og faglig tyngde som Legalis’ klienter vil dra stor nytte av, sier Tonje Hovde Skjelbostad, daglig leder i Legalis.

Jeg ser frem til den spennende oppgaven det er å videreutvikle det allerede gode arbeidet som advokatene i Legalis yter til næringsliv og privatpersoner innen entreprise og eiendomsutvikling, sier Petterson.

Legalis satser videre på å tilby privatpersoner og bedrifter advokattjenester av høy kvalitet til moderate priser, og fortsetter veksten når firmaet nå runder 35 advokater.

  • Nyhet

Skrevet av:

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad / Daglig leder / partner / advokat

Andre advokater på fagområdet:

ADVOKATFIRMAET LEGALIS

Er du i behov for juridisk bistand? Start en gratis chat, bestill et nettmøte eller kontakt oss på telefon. Våre 35 dyktige advokater står klare for å bistå deg.

Start en gratis chat
Logo

Visiting address: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postal address: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo


© 2023 Advokatfirmaet Legalis AS, developed by Legalit AS