Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Lawyers
Articles and news
Our competence
Prices and terms
About
Contact us
Order meeting online
Logo

Om Advokatfirmaet Legalis

Org.nr. 974 675 366

Antall advokater

35

Antall kunder

5000+

Erfaring siden

1998

Legalis ble grunnlagt av advokat Henrik A. Jensen og Morten Sand på 1990-tallet. En sentral idé var allerede da å tilby advokattjenester over internett – en ny ting den gangen. Selv om selskapet også rettet seg mer mot ordinær advokatbistand til vanlige folk og bedrifter er fremdeles målet å være ledende på digitale advokattjenester. Derfor lanserte vi i 2020 Advokatchatten – hvor du kan få svar på enklere juridiske spørsmål og bli satt videre til advokat ved behov. Fordi vi er opptatt av at det skal være enkelt og på klients premisser å ta kontakt med advokat, så lanserte vi i april 2021 “Advokat rett i nettleseren”. Her velger du selv hvilken advokat du vil kontakte, dag og tid. Prøv selv!

Dette er en del av vårt mål om å være best på advokatbistand til vanlige folk! Våre priser er slik at folk med ordinær økonomi skal ha råd til å bruke advokat. Samtidig skal kvaliteten på våre tjenester være på et høyt faglig nivå og gode løsninger for våre klienter er i fokus.

Daglig leder, Tonje Hovde Skjelbostad

Selskapet ledes i dag av Tonje Hovde Skjelbostad. Tonje er utdannet jurist og har jobbet som jurist og avdelingsleder i Forbrukertilsynet, har erfaring fra advokatenes disiplinærsystem og i en rekke lovprosesser. Tonjer holder forbrukerfanen høyt og er vel kjent med at man ofte må ha hjelp til å få rett, selv om man har rett.

I Legalis har vi i dag 35 advokater og våre klienter er vanlige forbrukere og mindre bedrifter -i tråd med tanken fra selskapets grunnleggere. Vi tilbyr bistand innenfor alle spørsmål som vi forbrukere og privatpersoner kan komme borti i løpet av et liv. Et bilkjøp som gikk i vasken, mangler ved nykjøpt bolig, et uheldig leieforhold eller strafferettslige forhold. Vi tilbyr bistand innen barnevern og barnefordeling, og innenfor utlendingsrett. Vi har også spesialiserte advokater innenfor trygd og ytelser fra Nav og innenfor personskade.

Har du en bedrift kan vi bistå deg både innenfor selskapsrettslige spørsmål, skatterett, samt markedsføring, immaterialrett og GDPR. Helhetlig rådgivning eller bistand i tvisteløsning for ditt selskap kan du få hos Legalis.

Vår visjon er at Legalis skal sikre at folk med vanlig økonomi får juridisk bistand av høy kvalitet.

Behov for rettshjelp?

Bestill et nettmøte umiddelbart, eller kontakt oss.

Logo

Visiting address: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postal address: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo

Les om personvern.
Standardvilkår

© 2023 Advokatfirmaet Legalis AS, developed by Legalit AS.