Medlemsfordel advokat

boligbyggelagenes-fordeler-legalis

Gratis samtale med advokat – ring oss på tlf. 21 41 67 67!

NYHET: GRATIS ADVOKATCHAT OG KONTRAKTER – KLIKK HER

Gjennom livet får mange behov for advokat. For noen kan det dreie seg om samlivsbrudd eller arveoppgjør, mens andre får problem med bolig eller trygd. Eller kan det være ting som skjer i jobben. Uansett hva det gjelder, har du kort vei til hjelp hos Advokatfirmaet Legalis.

Gjennom Boligbyggelagenes medlemsfordeler har du gratis samtale med advokat om saken din. Dersom du har behov for ytterligere bistand, har du svært gunstige priser – og i tillegg 5 % bonus tilbake dersom ditt medlemskort er aktivert!

Medlemsfordelen gjelder for hele landet. Advokatfirmaet Legalis har lang erfaring med effektiv og god bistand via telefon og e-post, og fysiske møter ved behov.

Boligbyggelagene har valgt Advokatfirmaet Legalis som samarbeidspartner innen privatsaker. Det er fordi Legalis tilbyr spisskompetanse til fornuftige priser. Ta kontakt med advokatene på telefon eller e-post hvis du sitter med et spørsmål. Det koster deg ingenting, men kan spare deg mye.


KONTAKT OSS SLIK

Tlf: 21 41 67 67 (hverdager 0830-2000, fredag til 1630)
E-post: fordel@legalis.no


MEDLEMSPRISER OG BETINGELSER

TELEFON 21 41 67 67
– Gratis innledende samtale med advokat, helt uten forpliktelser.
– Videre bistand til for eksempel skriving av avtaler, brev, møter og rettslig prosess avtales i egen oppdragsavtale mellom deg og advokat.
– For slik bistand er medlemsprisen pr time kr 1655 inkl mva (1324 eks mva). Ordinær pris er inntil 3500 kroner pr time!
– Dessuten 5 % bonus tilbake hvis du har aktivert medlemskortet!
– Husk alltid å oppgi ditt medlemskortnummer (9 siffer) i kontakt med Legalis for å få bonus.

HENVENDELSE PÅ E-POST
Bruk gjerne e-post, hvis dette er praktisk for deg. Ved henvendelse på fordel@legalis.no gjelder samme priser som ved henvendelse på telefon.

Du betaler aldri noe før det er inngått skriftlig oppdragsavtale.

VI SER FREM TIL Å HJELPE DEG!

Rettshjelpforsikring
Ved bistand i tvistesaker vurderer vi om du kan du få dekket advokat under forsikring du har (hus, innbo, bil, båt mv). Hvis dette er aktuelt i din sak, ordner vi med søknad. Forsikringen dekker store deler av advokatkostnaden i mange typer saker. Vi vurderer også alltid om fri rettshjelp fra Staten er aktuelt.

Advokatforeningen
Alle våre advokater er medlemmer av Advokatforeningen. Gjennom dette har vi blant annet forpliktet oss til høyt faglig nivå. Les mer om våre advokater på www.legalis.no.

Kontaktinfo
Tlf 21 41 67 67
fordel@legalis.no

Title