Hjernesvulstforeningen advokatavtale

Gratis samtale med advokat om saken din.
Ta kontakt på tlf 22 40 23 00 nå!

Hjernesvulstforeningen har valgt Advokatfirmaet Legalis som samarbeidspartner. Det er fordi vi kan tilby spisskompetanse til fornuftige priser.

Advokatfirmaet Legalis dekker en rekke fagfelter som blir aktuelle ved sykdom. Dette inkluderer pasientskade, trygderett, arverett og arbeidsrett.

Før du betaler noe som helst, får du en gratis samtale med advokat om saken din. Dersom du har behov for ytterligere bistand, har foreningsmedlemmer svært gunstige vilkår.

Priser
Advokatavtalen sikrer deg meget gode vilkår:

– Innledende bistand pr telefon (inntil 1 time): Gratis
– Svar på enkle spørsmål pr e-post: Gratis
– Ved behov for ytterligere bistand: Timepris 1360 kr eks mva.

Timeprisen reguleres årlig. Ordinær pris er 1950-2800 kr pr time eks mva.

Rådgivning og tvisteløsning
Vår rolle som advokat er todelt. Dels sikrer vi klare forhold som forbygger senere problemer, for eksempel ved avtaler om formuesforhold. Dels går vi inn på din side i pågående saker, med sikte på å sikre deg et godt resultat.

Ved tvister forsøker vi alltid å løse saken uten å bruke domstolene, men vi er også forberedt på å ta saken til retten. Advokatfirmaet Legalis har advokater med møterett for alle domstoler, inkludert Høyesterett.

Raskere, rimeligere, mer tilgjengelig
Vårt mål er å yte advokatbistand av ypperste klasse, med rask fremdrift og til fornuftig pris. Denne tankegangen er grunnen til at flere store aktører har valgt Advokatfirmaet Legalis som samarbeidspartner. Blant våre andre partnere er LO og Sparebank 1.

Vi er klare for å bistå deg
Hver dag bistår vi folk over hele landet med små og store spørsmål. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hva vi kan bidra med.

Ikke nøl med å ta kontakt. Din tilknytning til Hjernesvulstforeningen sikrer deg tilgang til vår kompetanse på svært gunstige vilkår.

Advokatforeningen
Alle våre advokater er medlemmer av Advokatforeningen. Les mer om våre advokater på www.legalis.no.

Organisasjonsnummer: 974 675 366.

Adresse
Advokatfirmaet Legalis AS
Universitetsgt 8
0164 Oslo

Kontaktinfo
Tlf 22 40 23 00
advokat@legalis.no

Title