Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Advokater
Artikler og nyheter
Kompetanse
Priser og vilkår
Om
Kontakt oss
Bestill nettmøte
Logo

Advokatfirmaet Legalis

Faglig tyngde og personlig oppfølging.

Advokatfirmaet Legalis kombinerer det beste av mennesker, juridisk kompetanse og innovasjon for å gi deg den beste oppfølgingen i en ofte krevende situasjon. Advokater i Oslo, men hjelper klienter over hele landet

- også på engelsk, tysk, arabisk, tyrkisk og portugisisk.

Read in english

Bildekarusel, bilde 1
Bildekarusel, bilde 2
Bildekarusel, bilde 3
Bildekarusel, bilde 4
Bildekarusel, bilde 5
Bildekarusel, bilde 6

Se webinar om samboerkontrakt

Se vår advokat Siri Runung holde webinar om samboerkontrakt, i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet.

Hvorfor Legalis?

Fornøyde kunder

Våre klienter er det viktigste, og når dere er fornøyd har vi gjort en god jobb. At dere er fornøyd viser våre gode tilbakemeldinger fra klienter – vi er ett av landets advokatfirmaer med best kundetilbakemeldinger.

Kompetente advokater

Våre advokater er faglige dyktige, og spesialisert innen ett eller flere rettsområder. Oppnås ikke ønsket resultat gjennom forhandlinger har vi mange slagkraftige prosessfullmektiger for domstolsbehandling. Klientens interesser er det viktigste og vi jobber alltid for at du skal få en best mulig løsning på saken din.

Fornuftige priser

Vi har priser tilpasset våre klienter – som stort sett - er helt vanlige folk og mindre bedrifter. Du får alltid en gratis innledende vurdering for å se om du har en sak å gå videre med. Oppdrag inngås skriftlig og skal være ryddig og oversiktlig for deg som klient. For enkelte oppdrag kan fastpris tilbys på forespørsel.

Enkel tilgang til advokat – chat og nettmøter

I Legalis er vi opptatt av å ufarliggjøre advokaten og gjøre tilgang til juridisk bistand enklest mulig. Vårt mål er derfor å være ledende på digitale satsinger. Løsningene vi utvikler har klienten i fokus og via Advokatchatten kan du chatte og få juridiske avklaringer i enkle spørsmål. Via Timebooking kan du selv velge din advokat, dag og tidspunkt for når du vil snakke med advokaten. Pris avtales på forhånd i denne tjenesten.

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad

Daglig leder

Tonje Hovde Skjelbostad er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og daglig leder i Advokatfirmaet Legalis og Alt Legalt-konsernet. Hun har mange års erfaring som juridisk rådgiver og avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet hvor hun blant annet har hatt ansvaret for tilsynets arbeid på boligområdet, markedsføring i sosiale medier og e-handel og angrerett. Hun har fra dette særlig kompetanse innen markedsføringsrett, boligrett, eiendomsmeglingsrett, kjøpsrett, kontraktsrett og forvaltningsrett.

Kristoffer Hedemark
Kristoffer Hedemark

Advokatfullmektig

Kristoffer Hedemark er utdannet jurist fra Universitet i Oslo. Han har god erfaring innen boligkjøpsrett etter å ha jobbet med boligselgerforsikring tidligere i sin karriere. Hedemark bistår private og næringsdrivende innenfor bolig, fast eiendom og kjøpsrett.

Siste nytt

Unngå trøbbel med netthandel under Black Week

Caroline Skarderud

Caroline Skarderud

  • Kjøp og pengekrav
Under Black Week og på Black Friday er det mye netthandel. Da er det noen råd som er viktige for å unngå problemer. Og rettigheter du bør vite om dersom det likevel oppstår trøbbel.

Krav om merking av retusjert reklame

Tonje Hovde Skjelbostad

Tonje Hovde Skjelbostad

  • Markedsføring og immaterialrett
Det ble 1. juli 2022 innført krav om at retusjert reklame i stillbilder og video må merkes. I denne artikkelen forklarer vi kort hva annonsører, influencere og de som utformer reklame må gjøre for å følge de nye reglene.

Dette må du vite om forskudd på arv

Selma Dommerud

Selma Dommerud

  • Arverett
Å gi forskudd på arv kan være en gunstig måte for foreldre å hjelpe barna sine økonomisk på. I denne artikkelen gir vi deg oversikt over det du må vite om forskudd på arv og tips til hvordan du unngår fallgruver.

Prisavslag for ufaglært arbeid på baderom

Kristoffer Hedemark

Kristoffer Hedemark

  • Boligrett
Hva gjør du dersom du oppdager feil med badet i boligen du har kjøpt? Advokatfullmektig Kristoffer Hedemark og advokat Henrik Helset hos Legalis hjalp nylig en boligkjøper som fant avvik ved badet i boligen sin. Fagkyndig rapport beskrev en rekke feil, og kjøper mistenkte derfor at badet var oppført av ufaglærte. Etter å ha klaget til Finansklagenemda fikk kjøper medhold og fikk utbetalt et stort prisavslag.
Logo

Besøksadresse: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postadresse: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo


© 2022 Advokatfirmaet Legalis AS, utviklet av Legalit AS