Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Advokater
Artikler og nyheter
Kompetanse
Priser og vilkår
Om
Kontakt oss
Bestill nettmøte
Logo

Advokatfirmaet Legalis

Faglig tyngde og personlig oppfølging.

Advokatfirmaet Legalis kombinerer det beste av mennesker, juridisk kompetanse og innovasjon for å gi deg den beste oppfølgingen i en ofte krevende situasjon. Advokater i Oslo, men hjelper klienter over hele landet

- også på engelsk, tysk, arabisk, tyrkisk og portugisisk.

Read in english

Bildekarusel, bilde 1
Bildekarusel, bilde 2
Bildekarusel, bilde 3
Bildekarusel, bilde 4
Bildekarusel, bilde 5
Bildekarusel, bilde 6

Se webinar om samboerkontrakt

Se vår advokat Siri Runung holde webinar om samboerkontrakt, i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet.

Hvorfor Legalis?

Fornøyde kunder

Våre klienter er det viktigste, og når dere er fornøyd har vi gjort en god jobb. At dere er fornøyd viser våre gode tilbakemeldinger fra klienter – vi er ett av landets advokatfirmaer med best kundetilbakemeldinger.

Kompetente advokater

Våre advokater er faglige dyktige, og spesialisert innen ett eller flere rettsområder. Oppnås ikke ønsket resultat gjennom forhandlinger har vi mange slagkraftige prosessfullmektiger for domstolsbehandling. Klientens interesser er det viktigste og vi jobber alltid for at du skal få en best mulig løsning på saken din.

Fornuftige priser

Vi har priser tilpasset våre klienter – som stort sett - er helt vanlige folk og mindre bedrifter. Du får alltid en gratis innledende vurdering for å se om du har en sak å gå videre med. Oppdrag inngås skriftlig og skal være ryddig og oversiktlig for deg som klient. For enkelte oppdrag kan fastpris tilbys på forespørsel.

Enkel tilgang til advokat – chat og nettmøter

I Legalis er vi opptatt av å ufarliggjøre advokaten og gjøre tilgang til juridisk bistand enklest mulig. Vårt mål er derfor å være ledende på digitale satsinger. Løsningene vi utvikler har klienten i fokus og via Advokatchatten kan du chatte og få juridiske avklaringer i enkle spørsmål. Via Timebooking kan du selv velge din advokat, dag og tidspunkt for når du vil snakke med advokaten. Pris avtales på forhånd i denne tjenesten.

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad

Daglig leder

Tonje Hovde Skjelbostad er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og daglig leder i Advokatfirmaet Legalis og Alt Legalt-konsernet. Hun har mange års erfaring som juridisk rådgiver og avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet hvor hun blant annet har hatt ansvaret for tilsynets arbeid på boligområdet, markedsføring i sosiale medier og e-handel og angrerett. Hun har fra dette særlig kompetanse innen markedsføringsrett, boligrett, eiendomsmeglingsrett, kjøpsrett, kontraktsrett og forvaltningsrett.

Lena Jokstad Rydningen
Lena Jokstad Rydningen

Senioradvokat

Lena Jokstad Rydningen er senioradvokat i avdeling for personskade og trygd. Hun bistår klienter i erstatningsoppgjør etter personskade, herunder trafikkskade, yrkesskade, pasientskade, ulykkesskade og voldsofferskade. Hun er også spesialisert innen trygd og bistår klienter i klagesaker mot NAV. Rydningen har flere års erfaring med personskadesaker som advokat for Advokatfirmaet Halvorsen & Co. I tillegg har hun erfaring fra skadevoldersiden med yrkesskader og ulykkesforsikringssaker for Crawford & Company. Hun har også mye erfaringfra rettenog kan vise til gode resultater både i personskade- og trygdesakene.

Siste nytt

Nytt lovforslag om endringer i forbrukerkjøpsloven

Frode Elton Haug

Frode Elton Haug

  • Kjøp og pengekrav
Regjeringen foreslår endringer i forbrukerkjøpsloven. Det foreslås viktige endringer i hvilke rettigheter forbrukere har dersom det oppstår feil eller mangler ved varer.

Et rettferdig arveoppgjør

Sofie Lemona

Sofie Lemona

  • Arverett
Det kan være flere spørsmål som oppstår i forbindelse med et arveoppgjør: Hvilke verdier etterlater avdøde seg? Hadde avdøde gjeldsforpliktelser? Hvem har rett på arv? Og ikke minst, hvordan skal arven fordeles mellom arvingene på en riktig og rettferdig måte?

71 millioner i erstatning for fødselsskade

Lena Jokstad Rydningen

Lena Jokstad Rydningen

  • Personskade og trygd
Gulating lagmannsrett fastslo i desember 2022 at familien til et barn som ble påført skade ved fødselen får utbetalt nærmere seks millioner dollar i erstatning. Dette tilsvarer ca. 60 millioner norske kroner. Fra tidligere har familien fått utbetalt 11 millioner kroner. Erstatningen blir derfor på totalt 71 millioner kroner.

Risikerer mye høyere gebyr ved brudd på markedsføringsloven

Frode Elton Haug

Frode Elton Haug

  • Markedsføring og immaterialrett
Det kan komme til å svi skikkelig for firmaer som bryter markedsføringsloven framover. Overtredelsesgebyr på inntil 25 millioner kroner eller fire prosent av årsomsetningen kan bli konsekvensen. Det samme gjelder ved brudd på åpenhetsloven, angrerettloven og pakkereiseloven.
Logo

Besøksadresse: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postadresse: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo


© 2023 Advokatfirmaet Legalis AS, utviklet av Legalit AS