Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Advokater
Artikler og nyheter
Kompetanse
Priser og vilkår
Om
Kontakt oss
Bestill nettmøte
Logo

Advokatfirmaet Legalis

Faglig tyngde og personlig oppfølging.

Advokatfirmaet Legalis kombinerer det beste av mennesker, juridisk kompetanse og innovasjon for å gi deg den beste oppfølgingen i en ofte krevende situasjon. Advokater i Oslo, men hjelper klienter over hele landet

- også på engelsk, tysk, arabisk, tyrkisk og portugisisk.

Read in english

Bildekarusel, bilde 1
Bildekarusel, bilde 2
Bildekarusel, bilde 3
Bildekarusel, bilde 4
Bildekarusel, bilde 5
Bildekarusel, bilde 6

Ny avhendigslov, hva betyr det for meg?

Hør podcasten med vår daglig leder Tonje Hovde Skjelbostad og advokat Axel Nordli på Spotify.

Hvorfor Legalis?

Fornøyde kunder

Våre klienter er det viktigste, og når dere er fornøyd har vi gjort en god jobb. At dere er fornøyd viser våre gode tilbakemeldinger fra klienter – vi er ett av landets advokatfirmaer med best kundetilbakemeldinger.

Kompetente advokater

Våre advokater er faglige dyktige, og spesialisert innen ett eller flere rettsområder. Oppnås ikke ønsket resultat gjennom forhandlinger har vi mange slagkraftige prosessfullmektiger for domstolsbehandling. Klientens interesser er det viktigste og vi jobber alltid for at du skal få en best mulig løsning på saken din.

Fornuftige priser

Vi har priser tilpasset våre klienter – som stort sett - er helt vanlige folk og mindre bedrifter. Du får alltid en gratis innledende vurdering for å se om du har en sak å gå videre med. Oppdrag inngås skriftlig og skal være ryddig og oversiktlig for deg som klient. For enkelte oppdrag kan fastpris tilbys på forespørsel.

Enkel tilgang til advokat – chat og nettmøter

I Legalis er vi opptatt av å ufarliggjøre advokaten og gjøre tilgang til juridisk bistand enklest mulig. Vårt mål er derfor å være ledende på digitale satsinger. Løsningene vi utvikler har klienten i fokus og via Advokatchatten kan du chatte og få juridiske avklaringer i enkle spørsmål. Via Timebooking kan du selv velge din advokat, dag og tidspunkt for når du vil snakke med advokaten. Pris avtales på forhånd i denne tjenesten.

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad

Daglig leder

Tonje Hovde Skjelbostad er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og daglig leder i Advokatfirmaet Legalis og Alt Legalt-konsernet. Hun har mange års erfaring som juridisk rådgiver og avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet hvor hun blant annet har hatt ansvaret for tilsynets arbeid på boligområdet, markedsføring i sosiale medier og e-handel og angrerett. Hun har fra dette særlig kompetanse innen markedsføringsrett, boligrett, eiendomsmeglingsrett, kjøpsrett, kontraktsrett og forvaltningsrett.

Silje Foldøy Grutle
Silje Foldøy Grutle

Advokat / fagsjef kjøp- og pengekrav

Silje Foldøy Grutle har juridisk utdanning fra Universitetet i Oslo. Hun mange års erfaring som seniorrådgiver i Forbrukerklageutvalget, og har gjennom sitt arbeid der opparbeidet seg særlig høy kompetanse innenfor saker om kjøpsrett og håndverkertjenester. Grutle har dessuten erfaring fra Drammen tingrett, samt jobbet som konsulent ved sivilavdelingen hos politiet i Romerike.

Siste nytt

Hvilke rettigheter har pårørende til en ME-pasient?

Ingrid Hunderi

Ingrid Hunderi

  • Personskade og trygd
Pårørende til ME-pasienter har ofte lang erfaring og mye nyttig informasjon om den sykes ønsker og behov. Kommunen kan dermed lære mye av de pårørende for at den samlede hjelpen skal bli best mulig.

Når du og naboen er uenige om eiendomsgrensen

Simen Mørk Lanes (permisjon)

Simen Mørk Lanes (permisjon)

  • Eiendom og entreprise
Normalt tvistes det om eldre eiendommer som ikke har vært gjenstand for en «moderne» kartforretning med merking av grensen i terrenget og nøyaktig innmåling av grensepunktene i kommunens koordinatsystem. Et stort antall av disse uenighetene løses i minnelighet ved at partene ved avtale blir enige om hvor eiendomsgrensen mellom eiendommene skal gå og at partene ber kommunen om en oppmålingsforretning eller grensejustering. De saker som ikke lar seg løse i minnelighet, ender derimot ofte med at en av partene bringer saken inn for jordskifteretten eller forliksrådet/tingretten, der det sentrale blir å sannsynliggjøre for retten hvor grensen mellom eiendommene går.

Rett til å sette opp ladepunkt for elbiler i borettslag og eierseksjonssameier

Sigurd Hjertholm

Sigurd Hjertholm

  • Fast eiendom
Med flere og flere ladbare biler i landet, har det oppstått større behov for lademuligheter i borettslag og eierseksjonssameier. I den anledning er det nyttig å vite hvilke rettigheter og plikter hver enkelt seksjons- og andelseier har i forbindelse med oppføring og bruk av ladepunkter.

Rettshjelpsdekning i din forsikring – kan du få dekket advokatutgiftene?

Tonje Hovde Skjelbostad

Tonje Hovde Skjelbostad

  • Tvisteløsning
Har du en tvistesak, kan du i mange tilfeller få dekket store deler av dine advokatkostnader gjennom forsikringer du allerede har. Hva dekkes i de ulike forsikringene?
Logo

Besøksadresse: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postadresse: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo


© 2022 Advokatfirmaet Legalis AS, utviklet av Legalit AS