HjemArtiklerHenrik Helset ny partner i Legalis

Henrik Helset ny partner i Legalis

Fra 1. januar 2023 ønsker vi Henrik Helset velkommen som partner i Advokatfirmaet Legalis.


Helset har vært advokat og senioradvokat i Legalis, og har tidligere jobbet i Help Forsikring og Gatejuristen.

Helset er en faglig svært dyktig advokat innenfor sine fagfelt. Som advokat har Helset spesialisert seg innenfor boligrett, fast eiendom, entrepriserett og generell kontraktsrett. Helset bistår både privatklienter, selskaper, borettslag og sameier, og har utstrakt erfaring med rettslige prosesser.

Vi er svært fornøyde med å ha fått rekruttert Helset fra egne rekker, og at han nå har takket ja til å tiltre i partnerskapet. Vi vet at Helset har solid faglig kompetanse og et meget godt rykte på seg hos sine klienter, sier Tonje Hovde Skjelbostad managing partner i Legalis.

Vi er glade for at Helset vil fortsette sitt gode faglige arbeid innenfor bolig, eiendom og entreprise -alle områder hvor vi opplever økende etterspørsel.

Det er også gledelig å få nye tilskudd inn i partnerskapet som vi vet fungerer godt faglig, sosialt og som kan tilføre nye ideer og kunnskap. Helset vil også få plass i styret i Legalis fra januar 2023.

«Jeg gleder meg til fortsettelsen som partner i Legalis. Det er et firma med et fantastisk arbeidsmiljø, gode verdier og utrolig spennende fremtidsutsikter», sier Helset.