HjemOm oss

Om oss

En sentral idé da Legalis ble grunnlagt i 1995 var allerede da å tilby advokattjenester over internett – en ny ting den gangen. Vi er fremdeles ledende på dette i advokatbransjen, og målet er å fortsette å utfordre den gammeldagse advokatbransjen med innovative digitale løsninger.

Vi hjelper folk og bedrifter over hele Norge

Legalis tilbyr enkelt tilgjengelig advokatbistand til folk og bedrifter i hele Norge.

I 2023 ga vi juridiske råd og advokatbistand til over 11.000 privatpersoner og bedrifter. Dette er mulig fordi vi satser på digitale løsninger, og har dedikerte og dyktige advokater som står på for klientene sine.

Våre digitale løsninger

I 2020 lanserte vi Chat med oss gratis - advokatchatten.no – hvor du får svar på enkle juridiske spørsmål og blir satt videre til advokat ved behov. Og fordi vi er opptatt av at det skal være enkelt og på klients premisser å ta kontakt med advokat, så lanserte vi i april 2021 “Advokat rett i nettleseren”. Her velger du selv hvilken advokat du vil kontakte, og når.  Prøv selv! Advokat rett i nettleseren - Advokatfirmaet Legalis

I 2024 har vi også lansert LegalAI legalaitech.no/w1 .

Dette er en AI-tjeneste som gir deg en brukervennlig og effektiv måte å organisere og presentere all nødvendig informasjon i saken din til advokaten.

Dette bidrar til å oppfylle vår visjon om å sørge for at hele Norge har tilgang til en god advokat!

Fornuftig pris og god kvalitet

Våre priser er slik at folk med vanlig økonomi skal ha råd til å bruke advokat. Vi samarbeider også med flere fagforbund, forsikringsselskaper, banker, boligbyggelag og pasientforeninger – for å nevne noen, og tilbyr rabatterte priser til de som er kunder eller medlemmer her.

Det er samtidig helt avgjørende at kvaliteten på våre tjenester skal være på et høyt faglig nivå og gode løsninger for våre klienter er alltid i fokus.