HjemArtiklerVi gratulerer Amund Strandlie, Martin Jacob Kristoffersen og Izabela Baczkowska med advokatbevilling!

Vi gratulerer Amund Strandlie, Martin Jacob Kristoffersen og Izabela Baczkowska med advokatbevilling!

Advokat Amund Strandlie

Amund bistår privatklienter og selskap, borettslag og sameier med rådgivning og tvisteløsning innenfor fast eiendom, bolig, håndtverkertjenester og kjøpsrett. Han har også erfaring fra drift, utleie og forvaltning av eiendom gjennom flere styreverv i selskaper og sameier.

Advokat Izabela Baczkowska

Izabela bistår klienter innenfor arv- og familierett, barnefordeling og skiftesaker. Hun bistår også innenfor kjøps- og avtalerett og forbrukerrett. Hun er spesielt interessert i problemstillinger som gjelder digitalt ID-tyveri og svindel av bankkunder og bistår en rekke klienter i saker mot banker, kredittinstitusjoner og andre motparter.


Advokat Martin Jacob Kristoffersen

Martin er en allsidig advokat og jobber innenfor flere felter. Blant annet jobber han med saker innenfor eiendom, bolig og kjøpsrett. Han bistår også klienter innenfor arverett og arbeidsrett, og saker om førerkortbeslag. Han har tidligere jobbet som journalist i ABC Nyheter og Nationen.

De har alle tre erfaring fra juridisk rådgivning, utenrettslig tvisteløsning og prosessoppdrag fra tingrett og lagmannsrett.