Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Advokater
Artikler og nyheter
Kompetanse
Priser og vilkår
Om
Kontakt oss
Bestill nettmøte
Logo

Tidligere toppidrettsutøver Simen Lanes til Legalis

Simen Mørk Lanes går fra Forbrukertilsynet til Legalis, hvor han starter senere denne høsten. Lanes jobber for tiden som juridisk rådgiver hos Forbrukertilsynet, med blant annet bolig som ansvarsområde. Bolig og eiendom er svært viktige sakstyper for Legalis, herunder saker knyttet til kjøp og salg av bolig og næringseiendom for bedrifter.

Lanes har tidligere vært langrennsløper på meget høyt nivå, med fremragende plasseringer i kamp med Petter Northug jr. og andre i verdenseliten. Egenskapene som kreves for å komme opp på et slikt nivå er utvilsomt også verdifulle når han nå skal oppnå gode resultater for klienter over hele landet.

Vi er svært fornøyd med ansettelsen, som vil styrke oss ytterligere innen bistand til privatpersoner og bedrifter på sentrale rettsområder som fast eiendom, boligrett og kjøpsrett. Legalis har de siste årene mangedoblet omsetningen gjennom å levere høy kompetanse til fornuftig pris. Vi ser frem til å levere god advokatbistand til enda flere i årene som kommer.

  • Nyhet

Skrevet av:

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad / Daglig leder / Partner / Advokat
ADVOKATFIRMAET LEGALIS

Er du i behov for juridisk bistand? Start en gratis chat, bestill et nettmøte eller kontakt oss på telefon. Våre 35 dyktige advokater står klare for å bistå deg.

Start en gratis chat
Logo

Besøksadresse: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postadresse: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo

Les om personvern.
Standardvilkår

© 2024 Advokatfirmaet Legalis AS, utviklet av Legalit AS.