Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Advokater
Artikler og nyheter
Kompetanse
Priser og vilkår
Om
Kontakt oss
Bestill nettmøte
Logo

Ny advokat og advokatfullmektig til Legalis

I oktober startet advokat Ali Malik og advokatfullmektig Caroline Skarderud i Legalis.

Malik har blant annet jobbet som jurist i Norwegian, som advokat og advokatfullmektig i Advokatfirmaet Calberg og før han gikk til Legalis som foretaksadvokat i A-hus. Malik skal styrke Legalis’ avdeling på arv- og familierett ytterligere, hvor oppdragsmengden øker stadig. Malik skal også bidra innenfor eiendom- og entreprisesaker hvor han har særlig erfaring fra sin stilling i A-hus.

Caroline Skarderud kommer fra stilling som kontraktrådgiver i Bane Nor og jobbet før det i 4,5 år i Forbrukerrådet, bla. som seniorrådgiver og en periode som fungerende leder for forbrukerveiledning. Skarderud har også vært nemndsmedlem i Finansklagenemnda eierskifte, og skal bistå våre klienter innenfor saker etter kjøpslovene, bolig- og eiendomsrett.

Skarderud er siste i rekken av flere ansettelser fra forbrukersektoren i det siste, og med hennes bakgrunn passer hun svært godt inn i Legalis.

Vi er glade for å ha dem begge på plass som viktige rekrutteringer når Legalis skal sørge for at hele Norge har tilgang til en god advokat.

  • Nyhet

Skrevet av:

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad / Daglig leder / partner / advokat
ADVOKATFIRMAET LEGALIS

Er du i behov for juridisk bistand? Start en gratis chat, bestill et nettmøte eller kontakt oss på telefon. Våre 35 dyktige advokater står klare for å bistå deg.

Start en gratis chat
Logo

Besøksadresse: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postadresse: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo


© 2023 Advokatfirmaet Legalis AS, utviklet av Legalit AS