Vår nettside bruker cookies til statistikkformål.

Ok
Logo
Advokater
Artikler og nyheter
Kompetanse
Priser og vilkår
Om
Kontakt oss
Bestill nettmøte
Logo

Opprykk til senioradvokater i Advokatfirmaet Legalis

I mars og april rykket flere advokater i Legalis opp til senioradvokat.

Legalis gleder seg over flere vel fortjente opprykk. Advokatene har over tid gitt god bistand til sine klienter, bidratt til selskapets faglige utvikling og bistått i oppfølging av selskapets advokatfullmektiger. Advokatene har i tillegg vist til gode resultater og frontet selskapet på en god måte.

Gustav S. Petterson jobber bredt innenfor fast eiendom, bolig, selskapsrett og entreprise. Gustav er en solid prosedyreadvokat og bl.a. fikk han før jul avklart i kjennelse fra Høyesterett inntredelse av foreldelse for pengekrav fastsatt ved dom (Pengekrav fastsatt ved dom; når inntrer foreldelse? - Advokatfirmaet Legalis).

Henrik Helset jobber primært innenfor bolig, fast eiendom og kjøpsrett og er en solid fagressurs for selskapet, og kan vise til meget gode resultater for sine klienter.

Melissa Calti er selskapets fagsjef for strafferett, og jobber også med familie- og arverett, samt surrogati-saker. Melissa er en dreven advokat og sterk forhandler med omfattende prosedyreerfaring.

Carl Fredrik Grindahl jobber med bolig- og kjøpsrett, eiendom og entreprise. Carl Fredrik står alltid på for sine klienter, både for minnelige løsninger og i rettssalen, og får særs gode skussmål fra kollegaer og klienter.

Axel Nordli er selskapets fagsjef for bolig og jobber primært med avhendingssaker og kjøp. Han er en engasjert og solid fagmann og dedikert mentor for selskapets advokatfullmektiger.

  • Nyhet

Skrevet av:

Tonje Hovde Skjelbostad
Tonje Hovde Skjelbostad / Daglig leder / Partner / Advokat

Andre advokater på fagområdet:

ADVOKATFIRMAET LEGALIS

Er du i behov for juridisk bistand? Start en gratis chat, bestill et nettmøte eller kontakt oss på telefon. Våre 35 dyktige advokater står klare for å bistå deg.

Start en gratis chat
Logo

Besøksadresse: Universitetsgata 8, 0164 Oslo

Postadresse: Advokatfirmaet Legalis AS, Postboks 444, 0103 Oslo

Les om personvern.
Standardvilkår

© 2024 Advokatfirmaet Legalis AS, utviklet av Legalit AS.